Luis Enrique:
Segons el preparador asturià la competició és molt llarga i encara hauran de superar dificultats | FOTO: Europa Press

Luis Enrique s’ha mostrat satisfet amb el partit dels seus contra l’Atlético de Madrid i ha valorat positivament la reacció després d’un mal inici

A la roda de premsa posterior al triomf del FC Barcelona davant de l’Atlético de Madrid Luis Enrique Martínez ha volgut rebutjar un plantejament conservador contra el seu rival d’avui, valorant positivament la capacitat de patir dels seus homes i la reacció després d’un inici “estrany”. Respecte a l’actuació de l’equip ha considerat que “els jugadors estan per ser determinants” i que s’emportasensacions positives, puntualitzant que corregirem les negatives entre setmana.

El plantejament ha estat el de sempre, a l’atac, però no sempre surt bé sobre el camp. Ens ha costat entrar i hem patit un gol després d’una sèrie d’errors en cadena però això ens ha espavilat i hem fet uns minuts molt bons”, explicava l’asturià, que ha afegit que “l’objectiu era tancar el partit perquè ens ha costat fins al final, no hem estat capaços i em quedo amb la nostra capacitat de patiment.

Estem molt ben acostumats i sembla que si no guanyes 4-0 has fet un partit pèssim. És un resultat fantàstic i l’afició ho ha entès així”, sentenciava Luis Enrique, que s’ha referit a la irregularitat dels últims compromisos comentant que “és futbol”. Tot i això, ha ressaltat que queda molta lliga”, reconeixent que “és una jornada important perquè el rival més proper no suma, però ja es veuen les dificultats que comporta cada enfrontament.

Respecte a les actuacions individuals no ha volgut destacar directament a cap dels seus jugadors, explicant que “ells estan per ser importants i determinants” i que “igual d’importants que les aturades són els gols que fem”. Malgrat tot, ha considerat que “els meus, perquè sóc l’entrenador del FC Barcelona” són els tres millors porters de la lliga i que Luis Suárezja era molt complet a Liverpool i aquí és encara millor”.

Luis Enrique també ha volgut concedir mèrit a l’Atlético de Madrid, que “s’ha mantingut amb opcions fins al final i nosaltres no hem sabut tancar” i ha declarat que prefereixo quedar-me amb les coses positives i les negatives les treballarem entre setmana. Sempre dic que es pot millorar. Per últim, qüestionat sobre l’entrada sobre Messi que li ha costat l’expulsió al brasiler Filipe Luis s’ha limitat a contestar: “Tu has vist la meva reacció? Doncs ja saps que he pensat. M’he espantat però forma part del futbol”.