Luis Enrique Martínez, a la roda de premsa posterior a la victòria contra el Rayo Vallecano, ha destacat que la part de la temporada que s’apropa és la més important i la més atractiva

Luis Enrique ha volgut destacar la dificultat que té sempre jugar contra el Rayo Vallecano pel bon futbol que practica. “Ja sabem la dificultat que implica jugar contra el Rayo pel futbol que fa, però avui hem entrat molt bé al partit i no he vist perillar el resultat en cap moment”, ha reconegut a la sala de premsa. També s’ha negat a parlar sobre les expulsions de Llorente i Iturra i ha admès que “s’apropa la part més bonica de la temporada”.

Sobre l’equip madrileny, n’ha destacat la gran pressió sense pilota i ha explicat el recurs que ha utilitzat el seu equip amb Claudio Bravo. “Hem intentat donar ajudes a Claudio Bravo a la sortida de pilota perquè el Rayo Vallecano pressionava molt amunt. És complicat, però l’equip ho ha interpretat tot molt bé des del principi”, ha explicat.

Sobre les errades en els penals, no està gens preocupat. “No estem encertats en els llançaments de penal, però tot es queda en anècdota si després guanyes el partit. És cert que hem de millorar molt en aquest aspecte, però no és una qüestió per preocupar-se”, ha reconegut.