El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, es mostra prudent respecte al partit de vuitens de final de la UEFA Champions League contra l’Arsenal

Hem de fer les coses molt bé amb la pilota i sense ella per controlar un rival com l’Arsenal”, ha expressat Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts, apuntant que tenen “l’objectiu de revalidar la Champions i això implica un grau de motivació extra”. Tot i això, el tècnic asturià ha reconegut que l’equip ja té prou motivació abans del duel per “l’estadi on es disputa, pel rival, que és un dels millors d’Europa, per la gespa, que està en les millors condicions, i per la magnitud de la competició”.

L’asturià és conscient del favoritisme previ que té el  FC Barcelona, però ha estat molt clar i ha assegurat que l’equip toca de peus a terra: “Acceptem aquesta etiqueta però sabem que tot el que has fet abans no t’assegura res i ho hem de demostrar a cada minut. Sabem la dificultat que té aquesta competició, sobretot a fora de casa”.

El preparador blaugrana s’espera que el conjunt londinenc, tot i el seu estil semblant al del Barça de voler dominar la pilota, estarà més aplegat al seu camp: “Espero que sigui un partit en què juguem en camp contrari i fem en aquesta part del camp el nostre futbol”. “L’Arsenal té potencial per dominar els partits i és un rival difícil, potent i té una davantera perillosíssima”, ha assegurat.

Elogis a la plantilla

Luis Enrique també ha aprofitat l’ocasió per seguir elogiant la seva plantilla per l’esperit competitiu que demostren partit rere partit: “Estic encantat amb aquests jugadors, tenen un nivell únic i renoven l’afany de victòria cada tres dies”. I ha afegit: “Tinc els tres millors davanters del món i és molt fàcil entrenar-los perquè tenen qualitat suficient per superar les dificultats. Els dic ‘abracadabra’ i flueix l’energia”. A més, ha parlat del nivell actual de Leo Messi: “L’any passat va fer un recital i aquest any està igual o millor. Ara juga a la banda, però té llibertat per moure’s i crear superioritat”.