“Serà un partit sense descans ni concessions”

0
Luis Enrique | Diari Català

Luis Enrique destaca que el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya “és una referència que estimula l’equip” per afrontar les tres properes cites contra els homes de Valverde

L’Athletic Club és el proper rival del FC Barcelona a la Liga BBVA i als quarts de final de la Copa del Rey. Luis Enrique té clar què suposa jugar contra l’equip basc: “Serà un partit sense descans ni concessions”. “Els dos equips ens coneixem perfectament, i no hi haurà cap pilota fàcil perquè l’Athletic és un equip molt complet”.

El tècnic blaugrana també ha comentat que l’eliminació de la Supercopa d’Espanya és, ara, un estímul per afrontar les següents cites contra els homes de Valverde: “Guardo el partit d’anada de la Supercopa com a referència, i ells ens van evitar el sextet”.

El rival

Sobre el tècnic de l’Athletic Club, Luis Enrique ha comentat que “Ernesto Valverde és un entrenador amb bon futbol. La seva idea futbolística m’agrada molt. És un entrenador complex, i l’Athletic és molt fidel a una manera de jugar”.

I, sobre les baixes amb les que arriben, l’asturià ha assenyalat que “és una llàstima que Aduiz i Raúl García sigui baixa. L’Athletic té recursos i situacions i la idea és conjunta”.

Arda Turan i Aleix Vidal

Luis Enrique també ha valorat els primers partits d’Arda Turan i Aleix Vidal amb la samarreta blaugrana, i ha indicat que “no m’ha sorprès el seu rendiment perquè s’han entrenat aquests mesos i crec que el rendiment ha d’anar en augment per la falta de ritme. Espero una millora individual i també ho espero dels altres jugadors”.

Sobre la posició del turc al camp, el tècnic ha dit que “la posició ideal per a Arda al nostre sistema és la d’interior. També pot jugar per banda i no té problema per associar-se, considero que té un molt bon nivell”.