Luis Enrique | Diari Catala
Luis Enrique, satisfet amb el rendiment del seu equip | FOTO: Europa Press

Luis Enrique Martinez ha quedat molt satisfet després del partit que ha realitzat el seu equip al partit d’anada dels vuitens de final de Champions League contra l’Arsenal a l’Emirates Stadium

Luis Enrique, molt content amb el rendiment del seu equip en un partit tant exigent, ha volgut deixar clar que era necessària una primera part de més control per desgastar el rival de cara a la segona. “Hem desgastat molt el rival amb la possessió de pilota a la primera part i, gràcies a això, hem generat més perill a la segona. No hi ha res que m’hagi disgustat del meu equip. Necessitàvem una primera part com aquesta per arribar més frescos que l’Arsenal després del descans”, ha expressat.

El tècnic asturià ha volgut reiterar el gran rendiment dels seus jugadors reconeixent que són un equip molt disciplinat. “L’equip ha estat espectacular i hem estat justos vencedors”, ha declarat, afegint que són “un equip molt perillós tant quan tenim la possessió com en transicions ràpides”. Sobre el partit de tornada, es mostra optimista: “Esperem fer un gran partit de tornada per resoldre l’eliminatòria davant del nostre públic”.

Luis Enrique també ha explicat la seva decisió de no fer cap canvi, tot i els problemes físics de Sergio Busquets. “Busquets s’ha fet mal i m’ha demanat el canvi, però després ha dit que podia aguantar. No he fet canvis perquè les coses estaven anar massa bé i no ho he volgut espatllat”, ha sentenciat.