Luis Enrique reconeix que el seu equip ha estat inferior al Màlaga CF durant una gran part del partit però marxa satisfet pel resultat

Luis Enrique ha reconegut que el Màlaga CF ha estat millor que el FC Barcelona en el partit. “Hem estat inferiors al Màlaga i em costa recordar una primera part tant fluixa. A la segona hem millorat perquè era complicat jugar igual de malament. Després hem estat ambiciosos i hem gestionat millor els nostres atacs”, ha explicat.

“Els jugadors no són màquines, hi ha dies que no surten les coses. A la segona part hem millorat i hem tingut la pilota, però hem estat poc precisos”, ha reconegut. “Ens han trobat els espais a l’esquena de la defensa i nosaltres hem estat molt malament. És un rival molt complicat i estic content pel resultat”, ha sentenciat.

Sobre Vermaelen, ha argumentat que el canvi ha arribat per la groga. “Hem canviat les coses i també hem hagut de canviar Vermaelen perquè tenia una groga”, ha explicat. Finalment, ha acabat apuntant que “guanyar jugant un partit on no s’ha estat al nivell de sempre és important”.