El portuguès guarda bons records de la seva etapa com a blaugrana, però lamenta el tracte que rep des de la seva sortida

Luis Figo parla del seu passat blaugrana en una entrevista a ‘Acento Robinson’, programa radiofònic de la Cadena SER. El portuguès assegura que no renega de la seva etapa en el club català, però rebutja el tracte rebut des que va decidir emprendre una nova etapa professional a les files del Real Madrid: “La meva època al Barcelona va ser feliç, fantàstica. No renego del meu passat, és part de la meva carrera i també del club. Sense el que vaig aprendre allà la meva carrera no hauria estat la mateixa”.

El portuguès, no obstant això, rebutja el tracte que rep per part de la massa social barcelonista des del seu fitxatge pel Madrid: “El que es va muntar en termes de comunicació social, el que se m’ha arribat a atacar, el que es va provocar en termes de violència ningú ho comenta… ara, aquí el dolent sóc jo”.

Figo, però, treu ferro a la rebuda del Camp Nou en el primer partit en el qual vestia la samarreta ‘blanca’ en territori blaugrana: “L’ambient de jugar amb 100.000 persones en contra és totalment diferent quan ho esperes que quan no. En aquest cas, hauria estat pitjor que em xiulés el públic del Santiago Bernabéu. Hauria pensat que estava acabat”.