Luis Salom i Àlex Rins canvien la moto per una moto serra Stihl

0
La marca de moto serres Stihl fitxa als pilots de Moto2 per un dia
www.stihl.es

La marca líder en moto serres Stihl roda un divertit spot amb els pilots de moto2 Àlex Rins i Luis Salom

Fa una setmana els dos pilots de l’equip Páginas Amarillas HP 40 de Moto2 passaven un divertit dia a Madrid rodant un spot per la marca líder en moto serres des del 1971 Stihl. Ho feien per celebrar la renovació del patrocini per un any més. Per un dia van canviar les seves motos per una moto serra, van poder conèixer de primera mà els grans avantatges d’aquesta marca i van poder gaudir d’un bon dia de germanor abans d’afrontar els últims 5 grans premis de la temporada, els últims caps de setmana on compartiran box ja que la temporada següent el mallorquí Luis Salom canvia d’equip i el veurem vestit dels colors del Stop and Go.

A l’anunci podem veure com els dos pilots de moto2 interpreten el paper dels clients més exigents de la marca i sota la mirada del seu “jefe”, l’ex pilot Sito Pons, expliquen les diferents novetats de la marca i els seus principals avantatges. Per un dia els pilots canvien de garatge, abandonen el seu box i el canvien pel garatge de casa seva, on es roda l’anunci.

La marca Stihl compta amb més de 400 enginyers per tal d’innovar per oferir una àmplia gamma de productes ideals per cuidar el jardí, el camp o fins i tot per ajudar en la construcció. Va ser fundada per Andreas Stihl al 1926 i va néixer amb el següent lema: “Facilitar la feina a les persones en i amb la naturalesa”. Fa ja unes quantes temporades que van de la mà de l’equip liderat pel català Sito Pons ja que consideren que comparteixen els mateixos valors, la professionalitat i la innovació.