El pilot mallorquí de Moto2 Luis Salom mor després de patir una forta caiguda durant la segona sessió de lliures del Gran Premi de Catalunya

El pilot espanyol de Moto2 Luis Salom (Kalex) ha mort aquest divendres a les 16.55 després de patir una forta caiguda al revolt 12 del Circuit de Barcelona-Catalunya. A falta de 24:39 minuts per al final de la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Catalunya i després de l’accident, ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari, on els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Dorna ha informat sobre la tràgica notícia mitjançant un comunicat oficial: “Luis Salom ha mort. Dos cotxes mèdics van acudir ràpidament al revolt 12 després de l’accident, de la mateixa manera que l’helicòpter. A causa de les complicacions, es va prendre la decisió de portar-lo per carretera a l’Hospital General de Catalunya, el més proper. Va entrar al quiròfan, però l’equip de trauma no va poder fer-hi res. Moria a les 16.55 hora local”.