El davanter uruguaià, que ha tornat a ser clau en un nou triomf blaugrana, ha analitzat la victòria contra l’UD Las Palmas en declaracions posteriors al partit

El davanter del FC Barcelona Luis Suárez ha reconegut després de la victòria (1-2) d’aquest dissabte davant la UD Las Palmas en la vint-cinquena jornada de la Lliga BBVA, que “aquests partits són els que donen lligues”, al mateix temps que ha explicat que el seu desig és “ajudar l’equip amb el que sigui”, assistències o gols.

“És el que té el futbol, que per guanyar títols cal patir. Portem un parell de partits fora de casa patint però ens emportem els tres punts i estem molt contents”, ha expressat l’uruguaià al final del partit contra l’equip de Gran Canària.

A més, l’ariet blaugrana ha apuntat que partits com el d’aquest dissabte, al que han hagut de patir més del que s’esperava, són els que acaben donant títols. “Sempre és bonic jugar de manera diferent quan vas amb més avantatge, però aquests partits són els que donen lligues i també els gaudim”, ha manifestat.

I per acabar, Luis Suárez ha assegurat que l’important és ajudar l’equip a endur-se els tres punts, ja sigui amb gols o amb assistències. “Portem molts partits en aquest últim mes i mig, però això no és excusa. Als jugadors el que ens posa contents és guanyar. Volem ajudar amb el que sigui, assistències, gols …”, ha conclòs.