Luis Suárez: “Hem de seguir creient en nosaltres mateixos”

0
L'uruguaià és, sens dubte, l'home gol del Barça
Luis Suárez celebra un gol contra el Bayer Leverkusen. REUTERS
L'uruguaià és, sens dubte, l'home gol del Barça
Luis Suárez celebra un gol contra el Bayer Leverkusen. REUTERS

L’uruguaià va repassar l’actualitat blaugrana i creu que l’equip no pot frenar la seva “ambició”

Redacció/EP. El davanter uruguaià Luis Suárez ha apostat per “seguir creient” en la forma de jugar i en ells mateixos malgrat els dubtes oferts per l’equip en aquest començament de la Lliga BBVA, i ha deixat clar que no han de perdre “l’ambició” per haver guanyat el triplet l’any passat.

“Sabem com són de forts tots els rivals i el Reial Madrid, l’Atlètic, el Sevilla i el València ho estan demostrant. Hem de seguir creient en nosaltres mateixos i no canviar, sabent que òbviament cometem errors pels quals es perden els partits”, ha comentat Luis Suárez en una entrevista concedida a La Liga amb motiu de la seva visita al Pepsi Inmersion Camp.

El de Salto ha recordat que compten “amb la mateixa plantilla” que l’any passat. “Hem de seguir creient en la nostra forma de jugar i seguir amb la mentalitat que vam ser els que vam aconseguir els tres títols i seguir amb la mateixa ambició. No hem de parar per haver obtingut molts títols l’any anterior i oblidar-nos que per alguna cosa vam ser els últims campions”, ha advertit.

Pel que fa a com compensar la baixa de Leo Messi, ha reiterat que “ningú” pot substituir l’argentí ni “pensar a fer” de Messi. “Neymar, Sandro, Munir i jo hem de continuar amb el mateix paper que estem fent. Òbviament es nota l’absència del millor del món, però hem d’assumir el paper d’ajudar l’equip com en els últims partits”, ha tancat sobre aquesta qüestió.

Sobre la Lliga, creu que aquest any es presenta “més competitiva i molt igualada”. “Tots els rivals i nosaltres mateixos ja vam perdre punts i és una lliga en la qual ningú sap els resultats que poden passar”, ha admès el blaugrana.

“Hi ha cinc equips en la Champions i és diferent. Els equips de dalt normalment juguen molts partits i alguns no estan acostumats i serà així durant tot l’any perquè és molt competitiu i cal jugar-los tots”, ha apuntat.