Luis Suarez | Diari Catala

El jugador del FC Barcelona Luis Suárez ha assenyalat aquest dimecres que fins que no siguin campions de Lliga, no poden celebrar res

El jugador del FC Barcelona Luis Suárez ha assenyalat aquest dimecres que fins que no siguin campions de Lliga, per al què necessiten guanyar a Granada o fer almenys el mateix resultat que el Real Madrid en l’última jornada, no podran “celebrar res”, malgrat que al febrer la gent ja els donava per campions de la competició domèstica i clars favorits per a la Champions League.

“Depenem de nosaltres mateixos i estem a un partit de guanyar la Lliga, que és el nostre objectiu des que va començar l’any. Al futbol, fins que no ets campió no pots celebrar res. Al febrer la gent deia que ja estava guanyada la Lliga i que anàvem a per la Champions. Després vam perdre l’avantatge, però depèn de nosaltres”, ha assenyalat en una entrevista a ESPN recollida per Europa Press.

Suárez creu que, tot i aquesta baixada, és important arribar a aquesta última jornada depenent d’ells mateixos. “El Clàssic contra el Madrid, en l’anada de la Champions vam guanyar a l’Atlètic però vam quedar fora, perdem contra Real Societad i Valencia. Ens vam quedar amb la sensació amarga que vam fer mèrits per passar a Champions, tot i que vam perdre amb el finalista. Tot i això, el grup es va mantenir unit”, ha matisat.

 

“Un ha de fer els gols però és mèrit pur de tot l’equip. Últimament em busquen perquè saben que estic lluitant pel ‘Pichichi'”, ha comentat sobre la possibilitat de ser el màxim golejador de la Lliga i Bota d’Or de la temporada, cosa que ara mateix té a l’abast en sumar quatre gols més que Cristiano Ronaldo. “Quan vaig venir al Barça no em vaig imaginar encaixar tant bé en l’equip perquè jo estava acostumat al xoc, a la passada llarga, i aquí es posen a tocar en curt”, ha reconegut.