L’acta del partit recull provocacions de Luis Suárez després del derbi amb les quals l’uruguaià s’exposa a una sanció de fins a tres partits

Luis Suárez s’exposa a una sanció de fins a tres partits degut a les acusacions de l’àrbitre Martínez Munuera. El col·legiat recull que el davanter uruguaià del FC Barcelona va esperar els jugadors de l’Espanyol a la porta del vestuari i els va insultar i provocar. “Aquí us estic esperant, veniu aquí. Sou una deixalla”, va repetir, presumptament, el jugador blaugrana.

Martínez Munuera explica la suposada acció de Luis Suárez a l’acta de la següent manera: “Mentre tots els jugadors del RCD Espanyol pujaven les escales del túnel de vestidors, els va esperar i es va dirigir a ells repetint en diverses ocasions el següent: ‘Aquí us estic esperant, veniu aquí; sou una deixalla'”.

Diferents mitjans recullen que els jugadors que es van veure implicats en la picabaralla posterior al partit van ser Sergio Busquets, Javier Mascherano i el propi Luis Suárez per part del FC Barcelona i Gerard Moreno, Joan Jordán i Pau López per part del RCD Espanyol.

El Barça presenta al·legacions

Després de la publicació de l’acta, el FC Barcelona va presentar al·legacions a la Federació Espanyola de Futbol apuntant que no va ser Luis Suárez qui va pronunciar les paraules esmentades per l’àrbitre Martínez Munuera.