Luis Suárez: “Sento felicitat completa, estic on vull estar i sóc més feliç que mai”

0
Luis Suarez
El davanter del Barça, Luís Suárez | Foto: FCB

El davanter uruguaià es mostra pletòric després de renovar amb el FC Barcelona fins al 2021 on, assegura, és on vol ser-hi després de dos anys

El jugador del FC Barcelona Luis Suárez ha assegurat que sent “una felicitat completa” després de renovar amb el club blaugrana fins al 2021 assegurant que està “on vol” estar després de dues temporades en què ha guanyat gairebé tot.

“Sento una felicitat completa al màxim per això, per estar on vull estar i ser més feliç que mai. Serà fins al 2021 més un opcional. És un regal per a mi, és el que volíem i tots dos, club i jo”, ha assegurat en roda de premsa després d’un acte amb la firma esportiva Adidas.

Malgrat que aquesta ampliació de contracte el faria arribar als 34-35 anys com a blaugrana, va deixar oberta la porta a seguir més. “A qualsevol jugador li agradaria acabar la seva carrera on està content i feliç però estem en un club on l’exigència és màxima i mai se sap. És un contracte llarg, l’ambició no la vaig a perdre, el voler títols tampoc. El meu objectiu seria complir el contracte i després es veurà”, ha avisat.

Suárez, que signarà el seu nou contracte aquest divendres a les 13.30 hores a les oficines del club, amb una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros, ha assegurat que té molt bona relació amb el club blaugrana. “Les dues parts volíem que això seguís perquè tenim una bona relació. El club sap que sóc feliç aquí, que no posaria cap trava i per fi s’ha pogut arribar a un acord i fer-ho oficial”, ha assenyalat el davanter.

Tot i així, ha estat l’uruguaià qui ho va fer oficial avançant-se per molt poc als canals oficials del club blaugrana. Però la seva renovació és un fet, igual que ho ha estat la de Neymar, i ara només faltaria millorar i ampliar el contracte de Leo Messi per completar el trident. “No crec que sigui un missatge, és el compromís que té el club i l’ambició de seguir fent coses importants. Seria felicitat completa si es confirma l’assumpte de Leo”, ha assenyalat sobre aquesta qüestió.

“Messi sap què ha de decidir, sóc un company més que tracta d’ajudar-lo en allò que calgui però és bastant gran i conscient per saber què li serveix a ell. Messi és gran, sap que li vindrà bé a ell i com a company i amic m’encantaria que seguís, però ha de prendre ell la decisió”, ha reiterat.

A més, malgrat que el jugador del Reial Madrid ha guanyat la Pilota d’Or, va deixar clara les seves diferències sobre aquesta qüestió. “Cadascun té el seu criteri. Per a mi s’ho mereix cada any Leo per tot el que significa per al futbol i el que demostra en cada partit”, ha assegurat.

D’altra banda ha assenyalat la importància de guanyar el derbi de diumenge contra el RCD Espanyol al Camp Nou. “Tot derbi sempre és maco de jugar i complicat, difícil d’intentar guanyar-lo. L’Espanyol ve d’una ratxa molt bona, positiva, però són partits que dins de la pista són onze contra onze i els dos equips voldrem donar el màxim. Hem de donar el nostre fort com a local i tornar a recuperar el poder”, ha manifestat sobre aquesta qüestió.