Lumia Phone X, un nou smartphone de gamma alta de Microsoft?

Al llarg del dia d’ahir, Microsoft Xina va penjar un vídeo al seu canal de Youtube, la finalitat d’aquest  era mostrar el funcionament de Microsoft Continuum, però sembla que per error ha revelat un secret de la companyia, l’existència d’un nou dispositiu, el Lumia Phone X, un terminal de gamma alta que arribaria per compartir escenari amb l’Acer Jade Primo i el Lumia 950.

En realitat el vídeo no va arribar a mostrar en cap moment un nou terminal, però el nom de “Lumia Phone X” apareixia en la descripció del vídeo on s’esmentava el funcionament de Microsoft Continuum en aquest dispositiu.

Lumia Phone X

Microsoft Continuum serà una actualització que serà llançada aviat, amb ella no necessitarem un display dock per funcionar, només necessitarem un teclat, ratolí i un adaptador per a la pantalla tipus chromecast, una funció que els posseïdors d’un Lumia 950 esperen amb ànsies.

El Lumia Phone X és en realitat el Surface Phone?

Com ja hem comentat es desconeix absolutament tot sobre aquest dispositiu, ni prestacions, ni hardware, ni llançament, de manera que molts apunten que podria ser el nom clau del Lumia 850 o Surface Phone.

És possible que durant el Mobile Word Congress que tindrà lloc properament, Microsoft reveli detalls d’aquest terminal, donades les expectatives generades gràcies a aquesta relliscada per part de Microsoft Xina.

Recordem que els últims rumors apuntaven cap al fet que Microsoft llançaria durant aquest 2016 un únic Lumia, el Lumia 650, pel que si tot es confirma, el nou Lumia Phone X arribaria al mercat a inicis del 2017.