Macaco presenta ‘Històries Tattooades’ a Barcelona

0

L’artista cantarà a la Sala Barts, mento, guajira, boleros i havaneres

El cantant Macaco presenta, al final del Festival Mil·lenni, el seu últim disc, ‘Històries tattooades’, en el qual va del Mediterrani al Carib amb una barreja d’estils musicals com el mento, el rocksteady, la guajira, el bolero, la cúmbia i, fins i tot, l’havanera.

A la Sala catalana de Barts, aquesta nit 20 de maig, s’escoltarà un so d’anada i volta en el qual conviuran diferents cançons, que amb elles, els assistents podran remmemorar els sons de Kendrick Lamar i The Jolly Boys amb Agustín Lara i The Roots.

Dani Carbonell, conegut popularment com Macaco, (Barcelona, 1972) és un emblema català des que va formar part d’aquell moviment reivindicatiu d’artistes creatius com Manu Chao, Amparanoia i Ulls de Bruixot, grup amb el qual també va col·laborar en el seu ùltim projecte.

La seva ascendent trajectòria musical ha mantingut un perfecte equilibri entre popularitat i credibilitat. El so Macaco és únic i perfectament distingible; una mescla de reggae, rumba i altres sons llatins amb un ‘groove’ que dóna com a resultat grans cançons d’acabat pop amb els que els catalans i catalanes aquesta nit, 20 de maig a la nit.