Macroredada contra el tràfic de cocaïna i heroïna a La Mina i Besòs

Els Mossos d’Esquadra han desplegat a primera hora d’aquest dilluns una macroredada contra dos clans dedicats al tràfic de droga, sobretot cocaïna i heroïna.

Segons ha informat la policia catalana a Europa Press, es preveuen uns 70 registres en una quinzena de municipis, i l’epicentre es troba als barris del Besòs de Barcelona i de La Mina, a Sant Adrià del Besòs (Barcelona).

La investigació va començar el 2014 quan la policia va detectar un augment de nous punts de droga en pisos ocupats, sobretot en aquests barris.

Els Mossos van iniciar dues investigacions paral·leles, una liderada per la comissaria de Sant Martí, a Barcelona, i una altra a Badalona, que han estat tutelades pels jutjats 3 i 4 de Badalona.

L’operatiu preveu registres també a Badalona, Barberà del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Igualada, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Ripollet, Sant Boi, Vacarisses, Viladecans (Barcelona) i Tarragona.

En l’actuació treballa un gran nombre d’agents de les unitats d’investigació, seguretat ciutadana i ordre públic, entre d’altres.