Madonna al Palau Sant Jordi

0
Madonna Palau Sant Jordi | Diari Català
Foto: Madonna - EUROPAPRESS

Concert de Madonna al Palau Sant Jordi amb el seu nou disc ‘Rebel Heart’

Arriba Madonna al Palau Sant Jordi de Barcelona aquest dimarts i dimecres, en què serà la seva única parada a Espanya per presentar el seu nou disc ‘Rebel Heart’, en el marc de la gira que va començar el 29 d’agost a Miami.

Després del seu pas per Nord-amèrica la gira ha arribat a Europa, amb un primer concert en Colònia (Alemanya) el passat 4 de novembre i parades en ciutats com Londres, París i Glasgow, a més de la capital catalana.

El ‘Rebel Heart Tour’ acompanya el llançament de ‘Rebel Heart’, el nou àlbum de Madonna (Interscope Records), que a Espanya està disponible des del març passat.

El single ‘Living for Love’ de la guanyadora de nombrosos premis Grammy ha estat número 1 a Billboard Dance Charts, cosa que l’artista ja ha aconseguit en 44 ocasions.

Madonna ha actuat fa poc també en la gala dels premis Brits a Londres i ha fet un xou diari en el programa ‘The Ellen Generes Show’ als Estats Units al març .

Sticky&Sweet Tour del 2008-2009 va ser la gira més gran protagonitzada mai per un artista en solitari, mentre que el MDNA Tour del 2012, que va visitar Barcelona, va ser la que va tenir més èxit aquell any.

Els Mossos d’Esquadra han organitzat un “dispositiu especial” amb vista al partit de dimarts al Camp Nou entre el FC Barcelona i la Roma en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i el mateix club, i també preveu reforçar la seguretat per al concert de Madonna i augmentar els controls a les carreteres, així com les patrulles d’agents de manera preventiva.