“Madrid no té por del terrorisme”, diu Cristina Cifuentes

0
PP Madrid
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes | Foto: Europa Press

La presidenta del Govern de la Comunitat de Madrid s’ha felicitat per l’actitut dels madrilenys aquest cap de setmana

 

La presidenta del Govern regional, Cristina Cifuentes, creu que Madrid “va demostrar que no té por al terrorisme” després que aquest cap de setmana se celebrés el Clàssic entre el Reial Madrid i el FC Barcelona i un concert a la capital que van transcórrer sense incidents.

“Madrid va demostrar que no té por del terrorisme i que els terroristes no aconseguiran que els madrilenys deixem de fer la nostra vida normal”, ha afirmat la presidenta autonòmica en unes declaracions als mitjans després de ser preguntada pel transcurs del partit al Santiago Bernabéu.

Entre bromes, Cifuentes ha relatat que l'”únic incident va ser el resultat”, perquè ella és seguidora madridista, per després de remarcar que el partit “va transcórrer sense cap tipus d’incidents” i que tant l’entrada com la sortida es van realitzar “de manera molt ordenada”.

 

Cifuentes: “L’únic incident del Madrid – Barça va ser el resultat”

 

“Crec que hi va haver un incident molt aïllat en la sortida amb un grup molt concret, però la prova va estar superada i a més de manera molt  satisfactòria per part de tots. Dels professionals de la seguretat que van participar en el dispositiu i dels ciutadans que van entrar amb temps d’antelació, van fer bé les cues i tot es va produir sense cap tipus d’incidents”, ha assenyalat Cifuentes, que ha afegit que va passar “el mateix” amb el concert de Vetusta Morla al BarclayCard Center.