El Maingear Alpha 34 és el primer All-inOne de 34 polzades, capaç d’albergar en el seu interior un processador Intel Xeon de 18 nuclis i 36 fils

Maingear Alpha 34 el primer All-in-One de 18 nuclis | Diari CatalàEl fabricant nord-americà ordinadors, Maingear, ha presentat Maingear Alpha 34, un All-inOne que promet entrar de ple en el món dels ordinadors Gamer, sense deixar de banda la resta d’usuaris que només necessiten una estació de treball.

Estem parlant del Maingear Alpha 34, un All-inOne que inclou una gran pantalla corba de 34 polzades amb resolució 3840×1440 píxels, amb un interior sorprenent digne per a qualsevol ordinador de format ATX.

Un dels avantatges que té l’Alpha 34, és la possibilitat de poder configurar amb un processador Intel Core i75960X de 16 nuclis lògics (vuit nuclis físics), o si el que vols és un rendiment extrem pots optar per incorporar un processador Intel Xeon E5 Skylake de 36 nuclis lògics (18 nuclis físics), tot i que d’aquest últim el preu serà al més elevat.

Per descomptat, uns processadors d’aquest nivell necessiten una bona placa base per aconseguir un rendiment òptim, per això l’Alpha 34 et dóna l’opció de poder escollir entre diversos fabricants alt nivell, com ara ASUS i ASROCK

Entre altres característiques, el Maingear Alpha 34 inclou la possibilitat d’introduir fins a 32 GB de memòria RAM Kingston de tipus DDR4, així com un SSD Samsung 950 Pro en format PCIe x4 i NVMe amb una velocitat de lectura / escriptura de 2.5GB / s, cosa molt interessant, ja que les memòries de Kingston ofereixen una garantia de per vida.

Maingear Alpha 34 el primer All-in-One de 18 nuclis | Diari CatalàEn l’apartat gràfic, Maingear ens destaca en el seu Alpha 34 la possibilitat de configurar la nostra màquina amb gràfiques de grans dimensions com una GTX Titan X, GTX 980 o Rodeón R9 390X, però també gràfiques per a estacions de treball com AMD FirePro o Nvidia Quadro.

Per descomptat, tant hardware d’alt rendiment genera molta calor, per sort el fabricant ha pensat en tot i el Maingear Alpha 34 inclou un sistema de refrigeració liquida, per aconseguir un major rendiment amb baixes temperatures i absència de sorolls.

El model de Maingear Alpha 34 més econòmic es comercialitza a partir dels 1.999 $ (Skylake amb placa Z170), 2.699 per a un equip amb placa base amb chipset X99 i targeta gràfica per a jocs, i 2.799 per equips amb una gràfica per a estacions de treball.

Si és cert que els preus són una mica elevats, però cal tenint en compte que és un All-inOne completament actualitzable per nosaltres mateix, i un altra possibilitat que ens dona el fabricant, es la possibilitat de poder escollir entre una gran varietats de colors i podria ser una opció molt interessant.

Podem obtenir més informació al web del fabricant on trobarem un configurador per poder escollir el nostre Maingear Alpha 34, amb més de 100 configuracions diferents entre preus que oscil·len des de 1.999 dòlars fins als 15.000 dòlars per una estació de treball d’alt rendiment.