Mala relació entre Lewandowski i Robben?

0
Mala relació entre Lewandowski i Robben
Segons Matthaus, la relació entre Lewandowski i Robben no passa pel seu millor moment

L’exjugador Lothar Matthaus deixa entreveure la mala relació entre Lewandowski i Robben a la seva columna del diari ‘Sports Bild’

Alguna cosa va malament entre Lewandowski i Robben”. Així de contundent s’ha mostrat Lothar Matthaus, una llegenda del Bayern Munich, a la seva columna del diari alemany ‘Sport Bild’. Segon l’exjugador teutó, aquesta mala relació entre els dos atacants podria passar-li factura al Bayern als pròxims partits.

Moltes informacions afirmen que, després de la victòria per 4-0 contra l’Stuttgart, Lewandowski estava enrabiat amb l’holandès pel seu excessiu individualisme durant el partit.Lewandowski segueix alimentant dia a dia el debat sobre l’actitud egoista al terreny de joc de Robben i això no ha fet una altra cosa que afectar a la confiança del jugador”, escriu Matthaus al diari. Precisament, en acabar el partit, Guardiola va defensar a l’holandès dient que no volia que canviés el seu estil de joc i que tot s’havia solucionat entre els dos jugadors.

Durant els últims 25 partits de la Bundesliga, Robben només ha donat tres assistències al seu company. El polonès va ser preguntat diversos cops per aquest tema, responent que “no vull dir res. Ja ho hauràs pogut veure tu mateix”. Una altra persona que també va fer declaracions sobre això és Matthias Sammer, el director del club alemany, que va voler-ho donar per tancat explicant que “no tinc cap problema amb què un jugador s’enfadi de vegades. Pensa en quantes vegades em vaig enfadar jo en la meva carrera”.

A la columna, l’exseleccionador alemany segueix explicant que “aquestes situacions creen molt malestar en una plantilla. Lewandowski i Robben haurien de solucionar aquesta situació perquè si no ho fan, estic convençut que es crearà una font d’inestabilitat en l’atac de l’equip“.

Els aficionats del Bayern Munich esperen que aquest tema se solucioni com més aviat millor, ja que actualment, el club alemany és el líder destacat de la Bundesliga, amb vuit punts per sobre del Dormund. A més, Lewandowski és el segon màxim golejador de la Bundesliga, amb 14 gols, i només superat per Aubameyang, amb 15, i una possible mala relació amb el seu company Robben farien que aquestes dades es ressentissin.