Els tarragonins empaten davant el líder en un partit que dominen de cap a peus però que no es mostren afortunats de cara a porta

Era una oportunitat excepcional per creure en l’ascens directe. El Leganés, el líder de la categoria, visitava el Nàstic amb una consigna clara: qualsevol resultat que no fos la derrota significaria un pas de gegant cap a l’ascens. Els tarragonins estaven a prop d’endur-se el triomf. Ocasions no els en faltaven, però la manca de punteria ho acabaria evitant.

 

Gimnàstic de Tarragona 0-0 CD Leganés

Alineacions

Gimnàstic de Tarragona.- Reina; Ferrán, Xavi Molina, Suzuki, Gerard; Madinda, Tejera; Aburjania (Palanca, min. 68), Naranjo, Lobato (De la Espada, min. 56); Emaná (Juan Muñiz, min. 84).

CD Leganés.- Serrantes; Bustinza, Guillermo (Galarreta, min. 68), Szymanowski (Albizua, min. 35), César; Víctor Díaz, Insúa, Sastre (Martín, min. 91), Ramos; Timor SV., Gabriel.

Gols:

Àrbitre: Figueroa Vázquez. Amonesta els locals Tejera i Naranjo i els visitants Gabriel, Sastre, Guillermo i Bustinza. Vermella directa a Insúa (min. 30).