La Catedral de Palma acull el multitudinari funeral en honor al malaurat pilot de motociclisme

Dues mil persones acomiadaven Luis Salom en un emotiu funeral a La Catedral de Palma. La seva mort el passat divendres 3 de juny, en el terrible accident al Circuit de Barcelona-Catalunya, afligia un paddock de MotoGP que mai oblidarà ni el somriure ni la personalitat d’un noi amb ganes de deixar empremta en el món del motociclisme.

La seva mort atropellava un bocí de vida de familiars, amics i companys de professió; però especialment de la María Horrach, mare de Luis Salom que sempre acompanyava el seu fill arreu del món. En el funeral va dedicar-li unes entendridores paraules, que tancaven amb un “no és un adéu, perquè sempre estaràs en els nostres cors. T’estimem, Luis. Segueix cavalcant al nostre costat, Mexicano!”.

María Horrach, que sempre lluïa una voluminosa cabellera, apareixia al funeral amb el cabell curt, molt curt. Una de les passions de Luis Salom era passar-se entre els dits els rínxols del cabell de la seva mare; i ella, en un gest majestuós, va decidir tallar-se’ls per col·locar els flocs de cabells a les mans del seu fill.

 

 

Àmplia representació del motociclisme

Pilots i amics com Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Maverick Viñales, Álex Rins, Marc Márquez, Álex Márquez, Pol Espargaró, Tito Rabat, Emilio Alzamora, Àlex Crivillé o Alberto Puig se citaven a La Catedral de Palma per acomiadar Luis Salom.

Ningú va voler perdre’s una cerimònia carregada d’emoció i de dolor, que servia per retre homenatge a un noi valent que ens deixava fent allò que més li agradava.