El Manchester United confirma l'arribada de Mourinho - Diari Catala
El club anglès ha fet oficial aquest divendres el que feia temps que no era un secret | FOTO: Manchester United

Després de posar fi a l’etapa de Louis Van Gaal al club el Manchester United ha fet oficial el fitxatge de José Mourinho per les pròximes tres temporades

José Mourinho ja és el nou entrenador del Manchester United. El fitxatge de l’entrenador portuguès ha estat anunciat pel conjunt anglès, que comptarà amb els seus serveis durant les tres pròximes temporades amb opció a una addicional. Pocs dies després de la destitució de Louis Van Gaal pel baix rendiment de l’equip, el club ha fet oficial el que feia temps que no era un secret amb l’objectiu de tornar a apuntar a la Champions i recuperar el camí dels títols.

Amb l’arribada de José Mourinho el United es fa amb un expert en aconseguir campionats, en especial els domèstics, i és que el de Setúbal ha guanyat lligues a Portugal, Anglaterra, Itàlia i Espanya. També destaquen al seu palmarès les Champions que va conquistar amb el Porto i l’Inter de Milán.

The Special One, com se’l coneix des de la seva primera etapa a les files del Chelsea, havia abandonat les banquetes després de ser acomiadat per l’equip londinenc el passat desembre, quan una mala ratxa de resultats va condemnar un tècnic que havia conduit als blues al títol de lliga de la campanya 2014/2015.

El director executiu del Manchester United, Ed Woodward, ha volgut recordar durant la presentació de Mourinho que “José és, en poques paraules, el millor director tècnic del fubol actual. Ha guanyat trofeus i ha inspirat jugadors en països de tota Europa i, per descomptat, coneix la Premier League molt bé, ja que ha guanyat tres títols aquí”. “Vull aprofitar l’oportunitat per donar-li la més cordial benvinguda al club. La seva demostrada trajectòria d’èxits és ideal per ajudar el club a avançar”, ha afegit.

Per la seva banda, el propi José Mourinho ha expressat que és un “honor especial” convertir-se en nou tècnic dels red devils, ja que “és un club conegut i admirat per tot el món. Té certa mística i romanticisme que cap altre pot igualar. Sempre he sentit certa afinitat amb Old Trafford, allà vaig forjar importants records de la meva carrera i sempre he gaudit d’una bona relació amb els seguidors del United”. “Estic ansiós per ser el seu director tècnic i gaudir del seu magnífic suport durant els propers anys”, ha finalitzat.