Mango obrirà una ‘megastore’ a Cuba a finals d’any

0
Mango
Una de les tendes més grans de Mango

La que serà segona botiga d’aquesta marca amb seu a Palau-Solità i Plegamans al país se situarà al centre històric de l’Havana

Mango obrirà la seva primera ‘megastore’ a Cuba a final d’any, situada a Manzana Gómez, al centre històric de l’Havana, i que serà la segona botiga al país caribeny, on va desembarcar fa 20 anys amb una botiga en la mateixa capital.

Així, Mango tindrà dos establiments a l’Havana, seguint l’estratègia de creixement a Llatinoamèrica, que és present a Cuba des del 1996. “Vam obrir la nostra primera botiga en el moment en què vam veure l’oportunitat. La ‘marca Espanya’ ha gaudit sempre de prestigi a l’illa”, ha indicat un portaveu de la firma de moda amb seu a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona) i presència a tot el món.

“En aquest moment, amb la progressiva obertura de les fronteres, veiem un altre cop l’oportunitat de fer un salt qualitatiu i presentar la nova imatge i les noves línies de la companyia”, ha afegit. La nova ‘megastore’ de Cuba inclourà les línies Woman i Man, i s’emmarca “en la progressiva obertura del país i la construcció de noves infraestructures comercials”.

En els últims tres anys, Mango ha obert més de 170 ‘megastores’ a tot el món, 63 d’elles durant l’any passat, fet que ha suposat sumar anualment 100.000 metres quadrats i transformar en un temps rècord el 24% de la seva superfície comercial total. El 2015, la firma de moda catalana va tancar l’exercici amb unes vendes de 2.327 milions d’euros, un 15,3%, i un benefici de quatre milions.