Manor F1, una escuderia amb problemes

0
Manor F1, una escuderia amb problemes | Diari Català
Roberto Merhi amb el seu Manor
Manor F1, una escuderia amb problemes | Diari Català
Roberto Merhi amb el seu Manor F1

Diversos directius abandonen Manor F1

Després de superar diferents episodis negatius i trobar-se en un moment més o menys bo, Manor F1 Team torna a tenir greus problemes que poden condicionar el seu futur a la Fórmula 1. John Booth i Graeme Lowdon, fundadors de Manor-Marussia, i Bob Bell (consultor de l’escuderia) han abandonat el vaixell just després del Gran Premi de Mèxic.

Segons sembla el causant de la sortida dels tres és Stephen Fitzpatrick, el major accionista de l’equip Manor F1, que d’aquesta manera tindria via lliure per negociar amb Mercedes per ser el seu equip B, tal com passa entre Red Bull i Toro Rosso.

El primer en dimitir va ser Bob Bell fa unes setmanes juntament amb altres enginyers de la seva confiança, però ara han estat els dos fundadors els que també han decidit donar un pas endavant i marxar de l’escuderia Manor F1.

Aquest any no havia estat dolent per Manor F1, sempre dins de les seves possibilitats, i els dos pilots de l’escuderia, Stevens i Roberto Merhi, estaven fent bé la seva feina. Però la Fórmula 1 és un autèntic negoci i al final qui mana és qui més diners té a la butxaca.

Veurem si l’any vinent Manor F1 segueix a la Fórmula 1, però el cert és que haurà de rodejar-se de gent nova per poder seguir present en aquest circ.

“Ho sento, de moment no puc comentar. Hem travessat molts problemes per millorar la situació financera. És una pena perquè l’equip ara és viable. Quina pèrdua! Ho sento per la gent de l’equip que és tan bona i competent. Informarem al públic sobre els propers passos”, comentava Graeme Lowdon.