L’alcaldessa de Madrid ha hagut de matitzar unes paraules on semblava demanar el vot favorable per la investidura de Sánchez

 

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha dit la seva aquest dijous sobre la investidura de Pedro Sánchez. La líder d’Ahora Madrid -confluència local on hi és present Podemos-, semblava demanar al matí el recolzament del partit de Pablo Iglesias a Sánchez per a que aconsegueixi ser investit com a president. “Com ciutadana, i també com alcaldessa, crec que no és bo que estiguem sense govern”, ha valorat durant la presentació dels actes que el consistori de la capital espanyola ha preparat pel Día Internacional de la Dona.

“Seria bo que es donés recolzament a qui en aquest moment està sol·licitant la investidura”, a dit Carmena en referència a Pedro Sánchez. Ho ha fet acompanya de la líder socialista a l’Ajuntament madrileny, Purificación Causapié. Precisament Manuela Carrmena és alcaldessa gràcies als vots favorables del PSOE.

Des de la direcció nacional dels socialistes s’ha reaccionat amb rapidesa a les paraules de Carmena. “Demanem a Podemos el que demana Carmena, que no sigui un obstacle pel canvi” ha publicat el PSOE a la seva compta oficial de Twitter fent ressò d’unes paraules del diputat socialista Antonio Hernando.

 

Poques hores després, i veient la reacció que tant periodistes com el propi PSOE a les seves paraules, l’alcaldessa ha matitzat els seus comentaris des del seu compte de Twitter, on ha demanat que no se la malinterpreti. Diu Carmena que, per el que ella realment aposta, és per “un govern fort i del canvi”, que passa segons diu per “un govern de coalició entre PSOE i Podemos”.

 

Compartir
Article anteriorTorna el ‘Barcelona Japan Weekend’
Article següentPresó per un alcalde que empadronava ‘sense papers’ per raons humanitàries
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]