Manuela Carmena no assistirà a la final de Copa

0
Manuela Carmena investidura pedro sanchez
Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid | Foto: Europa Press

L’alcaldessa de Madrid es suma així a la protesta de les estelades, igual que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, tampoc assistirà a la final de Copa del Rey. La decisió ve donada a causa de la prohibició per part de la Delegació de Govern de Madrid l’exhibició de banderes independentistes catalanes durant la celebració de la trobada entre el Fútbol Club Barcelona i el Sevilla en l’estadi Vicente Calderón de la capital.

Carmena es suma així al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que tampoc assistiran a la final. L’alcaldessa de Madrid ha expressat que li fa “moltíssima llàstima”, ja que per a ella, “és un error immens”. “Madrid s’emporta una imatge que no és la seva, perquè Madrid és obert i per tots”, ha assegurat Carmena a La Sexta.

Malgrat que a Carmena no li agrada el futbol, tenia intenció d’acudir a la final al Calderón amb l’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau. “Jo havia quedat amb Ada, perquè al futbol no vaig molt, però si ve una amiga com Ada…”. Colau ha negat assistir com a protesta per la prohibició de les estelades a l’estadi. “Entenc que no vagi, i si ella no va, jo tampoc”, ha manifestat rotunda Carmena. L’alcaldessa de Madrid volia escenificar amb Colau  una “germandat” entre les dues ciutats, fet que finalment no es produirà.