Marc Gasol, baixa per a tota la temporada - Diari Catala
El jugador de Sant Boi no participarà més a la lliga i probablement es perdrà els Jocs Olímpics de Río 2016 | FOTO: NBA.com

Els Memphis Grizzlies han confirmat que el pivot català Marc Gasol no tornarà a jugar aquesta temporada després de ser operat per una fractura al peu dret

Marc Gasol no tornarà a jugar aquesta temporada després de ser operat per una fractura al peu dret. En un comunicat emès per Memphis Grizzlies, el seu equip a l’NBA, s’informa que l’operació va ser satisfactòria i que el jugador de Sant Boi no tornarà a participar durant el que resta de lliga per assegurar la seva completa recuperació.

Marc Gasol es va sotmetre a cirurgia el passat dissabte per a reparar una fractura no desplaçada de Tipus II a l’os navicular del seu peu dret. L’operació la van portar a terme dos especialistes en aquests tipus de procediments, el Doctor Robert Anderson del centre OrthoCarolina i el Doctor Drew Murphy de la Campbell Clinic, per posar remei a una lesió que tenia al pivot de baixa des del passat vuit de febrer, quan es va produir el trencament en un partit contra Portland Trail Blazers.

El jugador es va mostrar contrariat per la lesió, comentant que “és frustrant no poder estar a la pista amb els meus companys en aquest moment”, però va mostrar la seva acceptació per un procés que “té com a objectiu una recuperació a llarg termini. Mirant al futur l’important és una recuperació completa”. Amb els Jocs Olímpics de Río 2016 a l’horitzó, sembla poc probable que el pivot completi la seva rehabilitació amb temps de participar-hi amb garanties.

Els Memphis Grizzlies es mantenen amb un balanç de 32-23, el setè millor de la lliga, i ocupen la cinquena posició a la conferència oest. El Manager General de l’equip, Chris Wallace, també va afirmar que “l’objectiu és que es recuperi completament”. “Confiem que Marc serà novament un pilar dels Grizzlies la temporada que ve i durant molt de temps”, va sentenciar.