Marc Gasol: “Per a Memphis afegir a Pau seria increïble”

0
Marc Gasol
EP: Marc Gasol
Marc Gasol
EP: Marc Gasol

Una entrevista on Marc Gasol mostra el seu admirar pel Pau

EP/ Redacció. El jugador dels Memphis Grizzlies, Marc Gasol ha reconegut que li encantaria poder jugar al costat del seu germà Pau Gasol, actualment en les files dels Chicago Bulls, formant un duo en la pintura amb Pau de ‘4’ i ell de ‘5’, un somni que “no és impossible” i que li agradaria que es donés en els Grizzlies, on va començar el major dels Gasol, en un desig que seria “increïble” per a la franquícia.

En una entrevista a Europa Press, Marc va reconèixer que intentaria estar al costat del seu germà per poder jugar junts a l’NBA. “No és impossible que algun dia juguem junts. Ell crec que té un 1+1 a Chicago, aquest any i un altre més, i per a mi és complicat que canviï d’equip, no m’agradaria. Però per nosaltres, i per a Memphis afegir algú com Pau, seria increïble. Ho intentarem, per què no?”, es va sincerar.

I és que tots dos estan còmodes junts i ja col·laboren fora de la pista. “No ens queden molts reptes per compartir. Tenim aquesta portada, el salt inicial del All-Star de l’NBA, el Princesa d’Astúries, poc més queda per fer amb el meu germà a escala professional. També tenim la fundació, i ara aquest joc que t’apropa més que un altre a l’NBA. És història”, va reconèixer Marc.

Sens dubte, el salt inicial del passat All-Star, recollit ara en la portada del nou videojoc NBA 2K16, va anar un gran moment que s’afegeix als ja viscuts pels germans i citats pel mateix Marc. “Hem fet moltes coses junts amb Pau, més enllà de l’àmbit familiar, encara que sopem junts de vegades com ho faríem aquí. És una cosa única, especial, i tinc molta sort de tenir-li com a germà”, va manifestar.

De fet, va reiterar que per a ell els dos anells de campió guanyats per Pau són com si anessin alguna cosa seu. “Sona una mica estrany, però quan Pau va guanyar els dos anells amb els Lakers jo em vaig sentir part d’això. Òbviament que jo no ho he guanyat i és diferent, però en haver-ho guanyat en Pau i sent una família tan propera, et fa sentir part. Tant de bo ho guanyi jo algun dia, em preparo per viure aquests moments del ‘play-off’ i arribar a la final”, va apuntar.

[quote]”No ens queden molts reptes per compartir. Tenim aquesta portada, el salt inicial del All-Star de l’NBA, el Princesa d’Astúries, poc més queda per fer amb el meu germà a escala professional. També tenim la fundació, i ara aquest joc que t’apropa més que un altre a l’NBA. És història”[/quote]

“Sí, em marco cada any lluitar per guanyar l’anell”, va reconèixer Marc, un dels pivots capdavanters de l’NBA. “Depèn del treball de l’equip, al final qui guanya, té un punt més que la resta. Sempre té un factor diferencial, i sempre s’intenta ser aquest factor. No tenim un Lebron James, un Durant, un Curry, tenim una suma de jugadors que ens fa suplir les manques de l’un contra l’u. Anem bé però per seguir creixent i escalar la muntanya cal fer una mica més”, va explicar.

No obstant això, humil, no vol donar valor a aquells que li assenyalen com el millor ‘5’ del moment en l’NBA. “Mai he fet cas d’això, que sigui considerat el millor o no. Deia la gent que no podia jugar a bàsquet, que menys en l’NBA, i això és cosa d’extrems; estàs a dalt o a baix. Intento viure-ho de manera diferent i no entenc de rànquings, que són subjectius. No pots dir qui és el millor, cadascun tindrà al seu millor”, va argumentar.