El pilot català d’Honda Repsol Team Marc Márquez va presentar el seu còmic davant més de 200 nens i nenes que van exercir de periodistes per una tarda     

Els grans campions no es troben només al circuit sinó que saben transmetre la seva passió als més petits i explica’ls-hi que tot requereix d’esforç. Almenys així hauria de ser. Marc Márquez va presentar la passada setmana el seu còmic oficial davant més de 200 nens i nenes que bavejaven davant el pilot català. Una admiració que va durar poc perquè quan els van donar un micro es van convertir en els més ferms reporters, posant en més d’un compromís al jove bicampió de MotoGP. L’acte es va celebrar a la seu oficial de la companyia Repsol a Madrid i els escolars que van participar (d’entre 9 i 17 anys) van poder gaudir del carisma de Márquez i la seva proximitat.

L’acte en qüestió es devia a la presentació del còmic Marc Márquez: La història d’un somni. Aquest llibre animat narra la trajectòria de Márquez des que amb quatre anys va rebre el millor regal de reis, la seva primera moto de gasolina, fins al seu primer títol de MotoGP. L’editor del còmic, Norma Editorial, ha volgut centrar-se en la història menys coneguda del pilot, com va ser la seva infància i els primers anys de competició abans d’arribar al Mundial. A més, inclou multitud d’anècdotes, moltes d’elles inèdites per als mitjans de comunicació, i els episodis més influents en la trajectòria del pilot dins i fora de la pista.

Presentació còmic Marc Márquez - DC
El pilot català va tenir temps pels nens i presentar el seu nou còmic | Foto: Repsol

Com comentàvem anteriorment, és molt important que els esportistes famosos sàpiguen la responsabilitat que comporta la seva posició i aquest còmic posa de manifest els valors humans del pilot, inculcats per la seva família i el seu entorn des que era un nen. Segons la companyia que va organitzar l’acte: “tots aquests elements s’han alineat de forma natural amb els que defensa Repsol, no solament al món de la competició, sinó també en el desenvolupament de la seva activitat”. Per acabar van voler mostrar la confiança en el pilot i van assegurar que: “Repsol i Marc Márquez comparteixen una estreta relació des de fa gairebé deu anys, abans fins i tot del seu debut en el Mundial l’any 2008, en els quals esforç, sacrifici, humilitat, innovació, esperit de superació i treball en equip han estat els pilars fonamentals”.