Marc Márquez no amaga la seva insatisfacció pel resultat dels tests. No obstant, admet que l’equip treballa de valent i que encara hi ha marge de millora

Marc Márquez, pilot de l’HRC Honda Repsol, ha mostrat el seu descontent per com han anat les coses al traçat malai. El de Cervera ha assegurat que el taló d’Aquiles de la moto continua sent l’electrònica: “Seguim lluny d’on volem ser, encara que hem fet una passa endavant. Poc a poc ens apropem on volem; estem treballant de valent i encara hi ha marge de millora. Amb l’electrònica vam agafar el camí incorrecte”.

Márquez, que no s’ha exprimit com en uns entrenaments oficials, ha reconegut que quan ho ha intentat ha vist que a dia d’avui les Yamaha estan un esglaó per sobre: “El nivell de la moto encara no em permet fer una volta en busca d’un temps. I encara que a una volta no estem gaire lluny, un segon més lent marca les diferències en una cursa”.

El cerverí, però, no perd l’esperança i afrontarà amb optimisme els tests de Phillip Island: “Allà serem més a prop. Aquí hem patit tot i ser un circuit Honda. Fins i tot Pedrosa ha patit, un dels seus traçats preferits. Cal millorar”.