La primera edició de Globasket va acabar amb un últim dia emotiu. Al Pavelló Municipal, amb 400 persones veient partits, el Masculí Maresme va guanyar la final de la Divisió A i el Combinat FCBQ va superar al CB Pozuelo en un gran partit 

Masculí Maresme 1 va ser el campió de la Divisió A després de guanyar a l’Alba Berlín 79-57 en una fantàstica final, amb molta intensitat i durs esforços per tancar el torneig de la millor manera possible. Hug Varderi i Raul Tomàs van jugar molt bé, liderant al conjunt català a la victòria. Maresme va fer un gran torneig, igual que el Alba Berlin, que va arribar a la final després de diversos partits agònics. El FC Barcelona va finalitzar tercer.

A la Divisió 1, el JBDS1 japonès es va imposar al CB Santomera 131-102 en un impressionant partit, dominant en el joc i confirmant que el país nipó està desenvolupant un bon bàsquet. El CB Coslada va acabar en 3a posició.

Finalment, a la Divisió Femenina, el Combinat FCBQ (Catalunya) va derrotar al CB Pozuelo] en un interessant partit amb grans jugades tàctiques (44-108). Nahawa Diarra i Fanta Gasma van ser imparables per a les madrilenyes. El CB Granollers va acabar en tercera posició.

L’intercanvi entre cultures ha estat un dels atractius del torneig. A Lloret de Mar, el millor lloc per a albergar la primera edició de Globasket, amb 28 equips i gairebé 400 jugadors que han viscut una experiència inoblidable. També hem fet algunes conferències interessants: sobre el programa de l’Euroleague One Team, el jugador professional i el seu futur (amb Audie Norris entre d’altres) i sobre “Dones i bàsquet” (amb Anna Carbó i Helena Boada).