Maria Barbero guanya la primera Copa d’Espanya de velocitat femenina

0
maria-barbero - Diari Català
Maria Barbero amb la Ducati a pista
maria-barbero - Diari Català
Maria Barbero amb la Ducati a pista

Maria Barbero guanya amb Ducati

El Circuit “Els Arcs” a Navarra va ser l’escenari escollit per a la disputa de la primera Copa d’Espanya de Velocitat Femenina de Motociclisme. Maria Barbero va pujar al lloc més alt del podi en la Categoria Open 1000.

Maria Barbero, als comandaments d’una Ducati 1299 Panigale S, va ser una de les valents pilots que van prendre part en la competició en un cap de setmana carregat de velocitat.

maria-barbero - Diari Català
Maria Barbero amb la Ducati

La cursa, en la que compartien pista les categories Open 1000 i Open 600, va tenir com a la pluja com invitada especial, pel que les pilots van haver d’esprémer les seves qualitats per assolir la línia d’arribada, sent la primera a veure la bandera a quadres Maria Barbero, aquesta pilot va treure a relluir la seva experiència sobre la moto per a superar unes molèsties al braç i conquerir la primera Copa d’Espanya.

Després del rotund èxit d’aquesta primera cita, la Federació Espanyola de Motociclisme ja treballa per donar forma a una nova Copa d’Espanya, que tindrà diferents proves al llarg de l’any i es disputaran en diferents circuits. Una fantàstica iniciativa que seguirà comptant amb el patrocini de Maserati per a promoure la presència de la dona en el món del motociclisme.

maria-barbero - Diari Català
La Ducati de Maria BArbero