María Dolores de Cospedal ha reiterat que tots som iguals davant la llei

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha reiterat aquest dimarts que tots els ciutadans són iguals davant de la llei i ha assegurat que “quan un es creu que està per sobre de la llei, com Catalunya, comença a perillar la democràcia“.

“Quan els governants es posen per sobre de la llei comença a perillar la democràcia i l’essència de la democràcia és que, per llei, tots som iguals, convé recordar-ho davant del 20 de desembre”, ha indicat.

“També convé recordar que ha costat molt arribar fins aquí, és veritat que fa quatre anys la situació era dramàtica i encara hi ha molts drames però, com hi ha moltes persones que s’ho passen malament, no podem tirar per la borda tot l’esforç que ens ha portat fins aquí”, ha declarat abans d’assegurar que Espanya és l’Estat més descentralitzat d’Europa i de remarcar que el PP vol Espanya, una cosa que està en el seu ADN.

D’altra banda, s’ha referit als recents atemptats terroristes i ha recordat que el model de convivència occidental creu en la llibertat de l’individu, i que aquesta necessita una seguretat perquè “no hi ha llibertat possible sense seguretat“.

Som un partit que hem crescut amb la democràcia, sabem que la llibertat ens ha costat molt de tenir i defensar davant dels qui volen eliminar-la, la llibertat es defensa de moltes maneres però la més important és la unitat dels qui creiem en aquest model de convivència”, ha manifestat.