Mario Casas | Diari Catala
Foto: Instagram

L’actor senyala que li agraden més els premis ‘Feroz’ que els ‘Goya’

L’actor Mario Casas ha afirmat que “moltes vegades els acadèmics a l’hora de votar” als Premis Goya, “el que fan és potenciar pel·lícules que no han funcionat perquè tornin a la cartellera després d’aquestes nominacions o aquests Goya” rebuts. L’actor ha fet aquestes declaracions durant el rodatge d”El Bar’, la nova pel·lícula d’Álex de la Iglesia, i que protagonitza al costat de Blanca Suárez, entre d’altres.

Mario Casas, dels Goya: “Els acadèmics voten per potenciar les pel·lícules que no han funcionat”

En aquest sentit, Casas ha assenyalat en declaracions a un reduït grup de periodistes, que “hi ha pel·lícules que no han tingut nominacions i era una obvietat per la magnitud, pel que han estat o pel que han portat al cinema” i “no han estat a la palestra”. A més, ha avançat que s’ha fet acadèmic per poder formar part del jurat l’any que ve. “Em ve de gust posar el meu granet de sorra, mirar-me les pel·lícules i votar”, ha revelat.

Alhora, l’actor ha assenyalat que li agraden més els premis Feroz que els Goya i ha agraït a Dani Rovira, a qui només coneixia de cinc minuts, que el cités i digués les paraules de reconeixement a la gala dels premis del cinema espanyol.

Casas i Suárez es troben immersos en el rodatge d”El Bar‘, protagonitzada per un grup de persones absolutament heterogeni que esmorza en un cafè al centre de Madrid. A les nou del matí, el citat grup es troba esmorzant, quan un d’ells, que té pressa, rep un tret al cap després de sortir per la porta. Ningú no s’atreveix a socórrer-lo. Estan atrapats, segons ha avançat el grup de comunicació amb motiu del començament del rodatge del film.

Casas, de Hipster; Suárez, de família de bé

Casas interpreta “un hipster per a qui és cool prendre’s el cafè o la coca-cola en aquest bar i no a un Starbucks“, però és “la màscara dels personatges”, ja que “el que hi ha sota és un covard que quan esclata el problema s’amaga darrere i és el focus de les mofes”.

Per la seva banda, Blanca Suárez ha explicat que es posa a la pell d’Elena, “una noia d’una família benestant que passa per aquesta plaça de Mostenses, se li apaga el mòbil i entra per casualitat a aquest bar per si li deixen un carregador”.

Els dos actors tornen a posar-se a les mans d’Álex de la Iglesia. Suárez ha destacat que el director del film no posa sostre i en aquesta pel·lícula volen. “S’agraeix que vegi més enllà. Nosaltres només som instruments i sents que et dóna un vot de confiança”.