Mark Gurman desvetlla el preu de l’iPad Pro 9,7 polzades

El Dilluns 21 de març, Apple té preparat un esdeveniment en el qual veurem el nou iPhone 5SE i un nou iPad. Ara, Mark Gurman, editor de 9to5Mac, ha fet públic els preus del nou iPad Pro de 9,7 polzades.

Pel que sembla, els models seguiran la tendència imposada en el model de 12,9 polzades, existint així dues configuracions, 32 i 128 GB d’emmagatzematge intern. I tal com és habitual, s’aplicaran les clàssiques pujades de preu si volem connectivitat 4G.

iPad Pro 9,7 polzades

El nou iPad Pro de 9,7 polzades, serà la primera tauleta d’Apple que arribarà amb un preu per sobre dels 499 dòlars. El model més bàsic costarà 599$ (uns 589 € aproximadament a Espanya).

El model de 599 dòlars serà el més bàsic, comptarà amb connectivitat Wifi i 32 GB d’emmagatzematge intern, un preu que augmenta 100$ respecte a la versió bàsica de l’iPad Air 2, encara que en aquest model l’emmagatzematge intern se situava en 16 GB. Es desconeix el preu del model de 128GB d’emmagatzematge intern.

Tot apunta que l’iPad Pro de 9,7 “no reemplaçarà a l’iPad Air 2, encara que alguns rumors indiquen que l’iPad Air pararà la fabricació. L’iPad mini 4 i l’iPad Pro de 12,9″ no patiran cap modificació.

iPad Pro 9,7 polzades

La principal diferència de l’iPad Pro de 9,7″ respecte al seu germà gran, serà la millora de la seva càmera, passarà de 8 megapíxels a 12 megapíxels, per la resta, heretarà moltes funcionalitats: suport d’Apple Pencil, 4 altaveus estèreo, connector Smart Connector per a ús amb teclat i processador A9X.