Webber, Bernhard i Hartley aconsegueixen el mundial de pilots amb Porsche

Després de guanyar el mundial de constructors, Porsche volia seguir fent història al Mundial de Resistència (WEC) i, d’aquesta forma, també s’ha adjudicat el mundial de pilots amb el cotxe pilotat per Mark Webber, Timo Bernhard i Brendon Hartley, després d’acabar en la cinquena plaça de la prova de sis hores celebrada al circuit de Bahrain, vuitena i última cursa del WEC.

Tots tres pilots han aconseguit un resultat magnífic que ha servit per tornar a la marca alemanya al lloc que es mereix en aquesta competició. La victòria d’aquesta mateixa última cita del mundial WEC també se l’ha adjudicat un Porsche 919 Hybrid, però en aquest cas el de Romain Dumas, Neel Jani, Marc Lieb. Amb aquest resultat, Audi no ha pogut fer res més per disputar el mundial de pilots i, d’aquesta forma, Porsche s’ha adjudicat un campionat que no veia des de 1986.

El Porsche 919 Hybrid pilotat per Webber, Bernhard i Hartley, arribava a Bahrai amb 13 punts de avantatge respecte els d’Audi. Tot i els problemes mecànics del Porsche durant la prova, va poder conservar la cinquena plaça i coronar-se com a campions.

Sens dubte l’experimentat Mark Webber està vivint la seva segona joventut al WEC després d’abandonar la Fórmula 1 i demostrant a tots que hi ha molta més vida més enllà de la categoria reina. Seguirà en breus Fernando Alonso el mateix camí que el seu amic australià?