Márquez agraeix el suport i només pensa en València

0
Márquez dóna les gràcies pel suport rebut
Twitter: @marcmarquez93

Márquez: “Gràcies pel recolzament en aquests moments”

Ahir parlàvem del que Rossi havia penjat a les xarxes socials trencant el seu silenci, doncs a última hora de la tarda Marc Márquez penjava un vídeo a les xarxes socials, a mitja sortida en bicicleta per intentar combatre el jet lag, on donava les gràcies a tots pel recolzament que ha rebut en aquests moments.

El pilot català aterrava a l’Aeroport del Prat amb cara de decepció després de l’incident viscut a Sepang amb Rossi. Les seves últimes declaracions a la premsa un cop finalitzada la carrera eren aquestes:

No vull afectar en la decisió del campionat. He acabat a la grava, no tinc cap punt i a València ell sortirà últim. Ja sabeu, el que sento és que aquest incident no és tal incident de carrera” serien les seves últimes paraules al respecte.

Márquez vol centrar-se ja en València
Tiwtter: @elperiodico_cat

Avui ha tornat a trencar el silenci, aquest cop ha escrit al blog de Repsol on després de cada Gran Premi explica als lectors la seva experiència. Evidentment l’incident amb Rossi no ha sigut passat per alt.

En el seu blog demana passar pàgina de l’incident amb Rossi i només espera entrenar al màxim amb el seu germà aquestes dos setmanes per arribar al 100% a València i fer una bona carrera final de temporada.

“El que va passar a la carrera ho vau poder veure tots i he dit tot el que havia de dir. Ara mateix només penso en València” ha escrit.

Márquez aprofita el seu blog per felicitar a Dani Pedrosa per la seva espectacular victòria a Sepang i també escriu sobre el que va sentir a l’arribar a Malàisia i veure en primera persona com estava afectant el núvol tòxic que hi havia sobre aquell país els últims dies. “A Malàisia, quan hi vam arribar, la veritat és que vam al·lucinar una mica. ¡Tot era ple de fum! No es veia el cel, de fet, sembla que per culpa de la crema de palmeres a Indonèsia” són les seves paraules concretes.

Sobre les carreres Márquez ha comentat el següent sobre les 3 victòries d’Honda en aquesta gira:

I ja anant per feina i concentrats al cent per cent en el gran premi, les sensacions van ser bones des del primer dia. Crec que vam ser molt competitius durant tot el cap de setmana, teníem un bon ritme. S’ha de felicitar el Dani perquè ell tenia un ritme espectacular. I evidentment, per la victòria!”.

Finalment s’acomiada de la seva afició amb un “A entrenar força” acompanyat de les següents paraules:

“És el que més m’agrada! Poder treballar amb el meu germà Àlex i centrar-me en algunes de les rutines que solem fer és el que més em va de gust ara, abans de viatjar a València”.