Marc Marquez i Valentino Rossi roden junts en el primer dia de tests de Phillip Island | FOTO: Rafa Marrodán/One Percent

Marc Márquez i Valentino Rossi coincideixen a la pista per primer cop des del seu enfrontament en una jornada que domina Petrucci sota la pluja

Amb el punt i final als tests de Malàisia, i els pilots de MotoGP gaudeixen d’una nova jornada de proves al circuit australià de Phillip Island. Ara bé, amb el primer dia acabat, la notícia no és altra que el retrobament sobre l’asfalt de Marc Márquez i Valentino Rossi.

Tots dos pilots no van coincidir un sol moment sobre la pista del Sepang International Circuit, però sí ho han fet en el primer dia dels tests d’Austràlia; precisament, el traçat on va començar un desencontre que acabaria amb l’italià etzibant una puntada de peu a la moto de Márquez.

Petrucci, el més ràpid

Petrucci, pilot de l’equip Octo Pramac Yakhnich, ha dominat amb la seva Ducati el primer dia de tests marcat pel fred i la pluja. No obstant, ha estat un dia desaprofitat ja que la majoria de pilots han esperat al box que la pista s’eixugués.

Danilo Petrucci | Diari Catala
Danilo Petrucci ha estat el més ràpid en el primer dia de tests de Phillip Island | FOTO: motogp.com

L’equip HRC Repsol Honda disposava de l’última versió del motor ‘Evo’ 2016, mentre que Crutchlow y Rabat, dos pilots que també piloten una Honda, feien servir la barreja entre ajustaments del 2015 i del 2016 que Márquez i Pedrosa van fer servir en els tests de València.

Temps de la primera jornada de tests de MotoGP a Phillip Island | FOTO: motogp.com
Temps de la primera jornada de tests de MotoGP a Phillip Island | FOTO: motogp.com