Márquez assegura que ell sempre dóna el 100%

Marc Márquez (Honda), que acabava en segona posició en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, afirmava que intentava “donar el màxim” però era “complicat avançar” a Jorge Lorenzo (Yamaha), nou campió del món, i assegurava que no entenia els xiulets cap a ell perquè “que xiulen a algú que intenta sempre guanyar és un insult”.

He intentat donar el 100%, però seguir a Jorge, sobretot en les primeres 15 voltes, ha estat complicat. Dani s’ha quedat i aquí he forçat molt per apropar-me a Lorenzo i s’ha desgastat molt el pneumàtic davanter. Després, quan anava a llançar l’últim atac ha aparegut Dani i no he pogut remuntar a l’última volta per passar a Jorge”, afirmava Márquez.

Sobre els xiulets i esbroncs rebuts durant la cerimònia del podi, el català creu que ha d’acostumar-se a això. “És de les primeres vegades que em xiulen, hauré d’acostumar-me a això. Que acusin a un pilot guanyador de deixar-se guanyar és un insult. Sempre intento donar el 100%. Ho vaig fer a Malàisia, a Austràlia, ho faig sempre”, declarava Márquez.

“No sé si la tensió baixa o puja. La gent dirà que he fet segon a propòsit, a mi això mai m’entra en el cap perquè sempre dono el màxim”, manifestava el pilot de Cervera.

Finalment, va apuntar a mirar cap el futur. “Ara passem pàgina i el dimarts comencem nou Mundial. Esperem que amb una moto més còmoda que ens permeti guanyar. A Honda tenen tota la meva confiança i jo tinc la seva”.