Després de la carrera al Circuit de Barcelona-Catalunya, ‘Il Dottore’ i el català encaixen les mans en el Parc Fermé

La intensa batalla sobre la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya entre Valentino Rossi i Marc Márquez no podia acabar amb millor desenllaç. Un cop acabada la carrera, tots dos pilots van encaixar-se les mans felicitant-se mútuament per l’espectacle després d’un frec a frec que va decantar-se en favor d’‘Il Dottore’.

Després d’uns mesos carregats de tensió des de l’incident al Gran Premi de Malàisia, Rossi i Márquez semblen disposats a fer retornar la pau al paddock de MotoGP: “Ens hem donat la mà perquè el motociclisme ho mereixia. Aquest cap de setmana ens hem adonat que tots som humans, i que ens hem de respectar perquè no sabem què ens pot passar”, reconeixia el cerverí després del tràgic accident de Luis Salom.

 

Rossi, distant

Malgrat que Valentino també va fer un pas endavant per normalitzar la situació, advertia que la seva relació amb el ‘93’ no serà mai la mateixa: “La meva relació –amb Marc– no tornarà a ser com abans, però aquest cap de setmana m’he adonat que calia normalitzar les coses. Cal córrer però amb la ment tranquil·la, estant serè”.

L’italià afegia, a més que “quan succeeix quelcom com el divendres t’apropes als del teu voltant, que al final són amb els que surts a la pista. És bonic que puguem felicitar-nos després d’una carrera. Amb una fatalitat com la de Salom, tota la resta perd importància i es queda en res. El nostre és un gran esport, és la nostra passió, però també és perillós”, sentenciava el de Tavullia.

Rossi, però, aprofitava l’ocasió per enviar un dard a Jorge Lorenzo, el seu company d’equip fins a final de temporada: “La situació és diferent. Des que vaig tornar a Yamaha sempre he estat jo qui l’ha buscat per parlar. Aquest any vaig decidir esperar a què ho fes ell, però no ha succeït”.