Marta Pascal defensa una “renovació profunda” a CDC

0
Marta Pascal CDC
Marta Pascal, a la seu de CDC | Foto: Europa Press

La portaveu de Convergència defensa una canvi de cares en la direcció del partit

A partir de juny, Convergència Democràtica afrontarà un procés congressual que ha de finalitzar amb una renovació del partit. Però, fins a quin punt aquesta renovació serà profunda? Una de les veus importants al partit, Marta Pascal –la portaveu a nivell nacional-, aposta públicament per una “renovació profunda” en la direcció del partit.

En una entrevista concedida a l’ACN aquest divendres, la portaveu de CDC demana que ningú “dramatitzi” el fet que hi hagin diversos candidats a la secretaria general. “El procés de renovació profund que vam fer en el món municipal ara s’ha de fer en la direcció de CDC”, opina Pascal, que considera que “és el que ens està demanant la gent”.

Pascal aposta per fer arriba la sang jove que ha renovat les direccions municipals a la direcció nacional. “Necessitem gent amb ganes de dedicar els millors temps de la seva vida a fer créixer aquest projecte”, argumenta Pascal, que considera que “ara és el moment que facin el pas endavant”.

Unes primàries necessàries

Marta Pascal és també partidària d’unes primàries per escollir el nou secretari general del partit, així com per escollir en el futur els candidats a les eleccions. En aquest sentit, demana no “dramatitzar” el fet que hi hagi més d’un candidat a liderar Convergència. Creu Pascal que el fet d’haver-hi competència “pot ser un senyal de maduresa”. Convergència és, per a la portaveu, “un partit viu, amb capacitat de tenir un projecte molt ambiciós i amb persones disposades a liderar-ho”.

De les candidatures que es presumeixen acabar disputant la secretaria general, són quasi segures les de Jordi Turull i Germà Gordó i no es descarta que Josep Rull i algun altre candidat s’acabin sumant.

 

Compartir
Article anteriorImanol Arias premiat als ‘Premis Sant Jordi de Cinematografia’
Article següentCan Boada, un barri degradat?
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]