Pep Guardiola, entrenador del Bayern de Munic, abandonarà l’equip alemany a final de temporada perque necessita “nous reptes”

“Marxo del Bayern per una raó senzilla: vull entrenar a la Premier League. Així ha explicat Pep Guardiola el motiu principal per al qual abandonarà el Bayern de Munic al final de l’actual temporada. “Encara sóc un entrenador jove, amb carrera per endavant i, ara mateix, necessito un nou repte, ha argumentat, apuntant que està molt agrait al Bayern per “la confiança que m’ha dipositat”.

El fins ara entrenador del Bayern creu que té “l’edat adequada per anar a la Premier League i per viure l’emoció d’entrenar als seus estadis, tot i que ha dit que encara no sap a quin club ho farà. “Si jo tingués 60 o 65 anys, em quedaria al Bayern, però crec que encara sóc jove i vull viure noves experiències”, ha afirmat, puntualitzant que “em sap greu perquè Rummenigge va fer el possible perquè em quedés, però crec que he decidit el millor per a tots. No és una qüestió econòmica”. 

“Tres anys en un club són suficients per a mi. Müller ja ho va explicar bé: tant és qui sigui l’entrenador, el que importa és que l’equip segueixi tenint èxit”, ha explicat, remarcant que ho donarà tot pel Bayern fins l’últim dia que sigui al club. “Perdre un partit de 51 a casa és millor que guanyar una Champions League per mi. Però guanyar-la aquest any convertiria la meva etapa al Bayern en quelcom complet”, ha apuntat.