Martirio i Maria del Mar Bonet, en el ‘Mas i Mas Festival’

0
Mas i Mas Festival con Martirio | EUROPA PRESS
Mas i Mas Festival con Martirio | EUROPA PRESS

L’esdeveniment es realitzarà en diferents llocs, com el Palau de la Música, o, el Born Centre de Cultura

El ‘San Miguel Mas i Mas Festival’ tindrà als artistes Martirio, Maria del Mar Bonet, Lee Konitz i Ellis Marselis, en la seva XIV edició que transcorrerà en diferents espais com el Palau de la Música, la sala Moog, el Tarantos, el Jamboree i el Born Centre de Cultura i Memòria (Born CCM), segons ha anunciat el director del festival, Joan Mas, aquest dilluns en roda de premsa.

Maria del Mar Bonet serà l’encarregada d’obrir el certamen el 18 de juliol, ha explicat el director artístic del festival, Pere Pons: “La seva proposta artística és excel·lent, i volíem aprofitar que estem a les portes dels seus 50 anys de carrera artística”.

“Serà una prèvia a l’aniversari, que es compleix al desembre, on Maria del Mar unirà els seus discos ‘Alenar’ i ‘Amic amat’, dedicat a Ramon Llull”, ha continuat Pons sobre el concert de la mallorquina, que farà al costat del guitarrista Paco Cepero i el flautista Moslem Rahal, antic col·laborador de Bonet.

“És una artista que després de 50 anys segueix creant, ja que en aquests moments es troba a Cuba gravant un nou treball”, ha expressat Pons, que ha explicat que el 29 de juliol li seguirà l’actuació de Martiri, que celebra 30 anys de carrera.