Mascherano: “És important agafar avantatge” - Diari Català
L'argentí ha reconegut que no ha estat la seva millor actuació però que surten amb més força | FOTO: Europa Press

Javier Mascherano i Claudio Bravo han destacat la importància dels tres punts mentre que Saúl Ñíguez ha valorat la capacitat de competir del seu equip

Després de la important victòria contra l’Atlético de Madrid, els jugadors del FC Barcelona Javier Mascherano i Claudio Bravo han reconegut les dificultats que han viscut per aconseguir els tres punts contra els madrilenys, destacant el reforç moral que això significa per a la resta del campionat. Per la seva banda, el blanc-i-vermell Saúl Ñíguez ha lamentat les expulsions que han complicat al seu equip, ressaltant la capacitat dels seus per mantenir-se amb opcions.

Era un partit complicat i en sortim forts perquè era important allunyar-nos i agafar avantatge”, comentava Mascherano, que ha descartat que la lliga estigui sentenciada ja que “és important però queda molt de camí per recórrer. Tot està molt parell i hem de continuar treballant”. “No hem sortit bé i hem encaixat. Hem reaccionat i hem aconseguit fer-li la volta però ens ha costat molt poder entrar, ens faltava aquesta inspiració que tenim en altres partits. Veníem d’un esforç gran entre setmana i no és fàcil”, ha explicat referint-se al partit, reconeixent que “ara l’important és descansar”.

En la mateixa línia que Mascherano s’ha manifestat Claudio Bravo, que valorava el fet “d’allunyar al rival que està més a prop i treure el partit endavant”. “Ens ha faltat tancar perquè avui no estàvem fins però era un duel complicat i estem contents pels tres punts. Queda molta lliga i estem molt bé però hem de continuar treballant i treure les coses quan no estem tan inspirats”, sentenciava.

Saúl: “Podem competir contra qualsevol equip”

El migcampista de l’Atlético de Madrid Saúl Ñíguez ha comentat les seves sensacions després de la derrota dels seus contra el FC Barcelona i tot i “la part dolenta, que hem perdut” ha volgut donar importància al fet que “quan pitjor anaven les coses hem sabut sortir endavant”.

Se’ns ha complicat amb la primera expulsió però amb 11 haguéssim pogut empatar o fins i tot guanyar. Amb 11 podem competir contra qualsevol equip”, ha declarat. També ha afirmat que “Filipe i Godín ens han demanat perdó per les seves entrades” i que tot i la derrota “continuarem anant partit a partit per canviar la dinàmica, volem continuar lluitant”.