Felipe Massa amb James Bond i el Jaguar C-X75

0
Felipe Massa amb James Bond - Diari Català
@youtube

Massa amb James Bond amb un vídeo espectacular

El pilot de Fórmula 1 Felipe Massa s’ha posat al volant del prototip de Jaguar que protagonitza l’última pel·lícula de James Bond, Spectre, ha aprofitat la prèvia del Gran Premi de Mèxic de Fórmula 1 per posar a prova un dels esportius del moment, el Jaguar C-X75. Aquest vídeo entra dins de la campanya de promoció de la pel·lícula i aprofitant que el pilot de l’escuderia de Williams té un especial tracte amb la marca de luxe britànica, ens han volgut portar la seva experiència quan conduïa aquest vehicle tan especial.

El que no estem segurs és de la seva mecànica, doncs el prototip es va presentar amb un complex sistema híbrid que desenvolupava 888 cv combinant fins a quatre motors elèctrics, situats un a cada roda, a més d’un compacte motor de gasolina d’1.6 litres. Al màxim rendiment, Jaguar prometia una acceleració de 0-100 km/h en menys de 3 segons encara que per la pel·lícula han optat per equipar el sensacional V8 de la gamma R de Jaguar.

Recordem que l’escuderia Williams és soci tecnològic de Jaguar, part de la tecnologia que veiem al C-X75 procedeix de la Fórmula 1, i de l’actual monoplaça que pilota Felipe Massa.