Mata la seva exparella a punyalades al seu domicili

0
vehicle
Foto: @mossoscat

L’autor dels fets ha estat condemnat a 13 anys i mig de presó per l’Audiència de Barcelona després de matar la seva exparella a ganivetades

L’Audiència de Barcelona ha condemnat un veí de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) a 13 anys i mig de presó per matar a punyalades la seva exparella a l’habitatge que compartien a la localitat, després que ella no hagués anat a dormir al pis aquesta nit del 3 d’octubre del 2014.

En una sentència recollida per Europa Press, l’Audiència ha imposat a més a Alex Mario F., de 45 anys llavors i origen brasiler, una indemnització de 150.000 euros per a cada un dels tres fills menors d’edat que tenien en comú, i de 30.000 euros per a cada un dels pares de la víctima.

Segons el relat dels fets que el tribunal popular ha donat per provat per unanimitat al judici, el matí del 3 d’octubre, quan la seva exparella, de 28 anys, va arribar a casa, van començar a discutir i ell se’n va anar a la cuina, va agafar un ganivet i l’hi va clavar reiteradament, i li va provocar la mort.

La parella encara compartia el pis al carrer Modern de la població, tot i que ella havia decidit acabar amb una relació que havien mantingut durant més de set anys.

El judici

Al judici, el mateix acusat ha reconegut els fets, cosa que va servir perquè el seu advocat i la Fiscalia arribessin a un acord; tot i això, el fet que la pena a què s’enfrontava era de més de sis anys ha obligat que el judici amb tribunal popular hagi hagut de fer-se igualment tot i que l’admissió de la culpa n’ha accelerat el procés.

El president del tribunal, de fet, ha lamentat a la sentència que la llei obligui a constituir el judici en aquests casos, cosa que titlla d'”absurd i innecessari”, entre d’altres coses pel cost que comporta.