Mathieu Dossevi:
Des que va marxar del FC Barcelona el porter de l'Hospitalet de Llobregat no ha tingut sort | FOTO: Europa Press

El davanter de l’Standard de Lieja Mathieu Dossevi ha criticat la cessió de Víctor Valdés al seu equip, que considera que té la porteria ben coberta

Víctor Valdés no tindrà la millor rebuda al seu nou equip, i és que poques hores després de la confirmació de la seva cessió a l’Standard de Lieja fins a final de temporada un dels seus futurs companys ha comentat la seva incorporació en to de crítica. El davanter francès Mathieu Dossevi s’ha referit a l’ex-porter del FC Barcelona com “un gran jugador”, però alhora ha expressat queja tenim un gran porter que és Guillaume Hubert, no necessitem a Valdés.

L’atacant del conjunt belga ha mostrat la seva disconformitat amb la cessió del català, justificant que el porter titular de l’equip hauria de continuar essent Gillaume Hubert: És clar que Valdés és un gran jugador, però em plantejo seriosament si el necessitem i realment penso que no, ha sentenciat.

Segons Mathieu Dossevi, “ja tenim un gran porter que és Guillaume Hubert i és fantàstic. Guillaume s’ha mostrat brillant a la porteria i els jugadors el suportem completament”, i ha afegit que “és normal, gràcies a ell estem amb opcions de classificar-nos per a la final de la Copa de Bèlgica, per què nassos hauríem de voler reemplaçar-lo?”.

Víctor Valdés arriba a l’Standard de Lieja després d’una etapa poc exitosa al Manchester United, on només va ser capaç de jugar dos partits en un any i mig després d’un fitxatge frustrat pel Mònaco.