Matías Alonso augura una pujada de C’s

0
Matías Alonso
EP: Matías Alonso
Matías Alonso
EP: Matías Alonso

Pot disputar “el segon o el primer lloc” a les generals

El diputat electe de C’s al Parlament, Matías Alonso, ha augurat aquest diumenge que el seu partit entrarà al Congrés i al Senat amb moltíssima força, i ha afegit que estan en condicions de disputar “el segon o primer lloc” a les eleccions generals que se celebraran el 20 de desembre.

Ho ha dit abans de la celebració de Societat Civil Catalana (SCC) amb motiu del Dia de la Hispanitat sota el lema ‘La España que nos une’, al teatre Victòria de Barcelona, on ha subratllat que C’s serà la “garantia del canvi sensat a Espanya”.

Sobre els resultats de C’s a Catalunya a les eleccions del 27S, Alonso ha afirmat que des de fa mesos es visualitza una tendència clarament creixent del partit, però ha assegurat que les formacions han de treballar per l’interès general i no pel partidista.

També ha celebrat que SCC commemori el Dia de la Hispanitat com “la festa de la llibertat, de la igualtat i del que és una nació lliure i sobirana en ple segle XXI a la Unió Europea”.

Alonso ha destacat que C’s no va acudir a l’acte que es va organitzar el 12-O a la plaça Catalunya de Barcelona “perquè no se’ls havia convidat”.